۴
(۷)
مرکز ترک اعتیاد

ترک کمیکال

کمیکال چیست؟

کمیکال مخدری بسیار قوی است که حدود ۱۰ الی ۱۲ سال پیش ساخته شده و متاسفانه میان جوانان محبوبیت بالایی پیدا کرده است. مصرف کمیکال باعث بروز کمایی مختصر و موقتی می شود و باعث می شود تا مصرف کننده حالتی مشابه سکته مغزی را تجربه کند. یکی از باورهای اشتباه که در ابتدا توسط سودجویان و دلالان برای جلب نظر جوانان باب شد و متاسفانه باعث اعتیاد بسیاری به این مخدر شد عدم اعتیادآوری کمیکال است که در این خصوص باید بدانید کمیکال مخدری بسیار اعتیاد آور است و وابستگی شدید روانی و جسمانی به آن در دفعات اولیه مصرف شکل می گیرد.

عوارض مصرف کمیکال

سرگیجه

حالت تهوع

اختلال یادگیری

اختلال و بیماری های روانی

اختلالات عصبی، نوسانات احساسی

کلینیک ترک اعتیاد

سم زدایی کمیکال

دلایل مصرف کمیکال

از اصلی ترین دلایل مصرف کمیکال می توانیم به کسب احساس قدرت و سرخوشی اشاره نماییم که در ادامه، بعد از اولین مصرف برای حفظ ثبات و پایداری، مصرف خود را به صورت مداوم ادامه می‌دهد. استعمال کمیکال، در مدت ۶ هفته باعث ایجاد وابستگی روانی و جسمانی می‌شود به همین جهت پس از گذشت این مدت، فرد مصرف‌کننده حس قدرت و سرخوشی خود را از دست می‌دهد و در ادامه باید مراقب عوارض احتمالی کمیکال باشد.

عوارض کمیکال، بعد از حدود ۶ هفته بعد از مصرف نمایان خواهد شد برخی از مهمترین آنها عبارتند از کند ذهنی، منزوی شدن و عدم کنترل خود. علاوه ‌بر این، بیمار بعد از مدتی، دچار هیجانات و تغییرات رفتاری نیز می‌ شود.

سم زدایی کمیکال

سم زدایی اولین مرحله درمان و قطع وابستگی به کمیکال می باشد و اولین مرحله سم زدایی کمیکال، قطع اتصال این مخدر از گیرنده های مغزی مصرف کننده و دفع آنها می باشد و در مرحله بعد که به کمک داروهای ضد مخدر انجام می گیرد گیرنده های مغزی توسط داروی ضد مخدر اشغال شده و به بیمار اجازه مصرف مجدد را نمی دهد و باعث بهبود عملکرد مغز، سیستم عصبی و برهم خوردگی ترشحات هورمونی می شود.

کلینیک ترک اعتیاد

ترک کمیکال

ترک کمیکال

اعتیاد وابستگی به کمیکال علاوه بر وابستگی جسمانی، وابستگی روانی زیادی نیز ایجاد می کند به همین جهت درمان و ترک آن نیازمند دریافت خدمات مشاوره ای می باشد و باید حتما در کلینیک ترک اعتیاد انجام بگیرد و هرگونه ترک خودسرانه و خارج از نظارت پزشک می تواند عوارض مخربی بر سلامت مصرف کننده داشته باشد.

گام اول ترک کمیکال

اختلال خواب

تعریق شدید

سرگیجه، تهوع و استفراغ

گام دوم ترک کمیکال

در این دوره ممکن است بیمار دچار احساسات منفی، بدبینی و حالات پریشان روحی شود که تغذیه مناسب و ورزش می تواند به بهبود وضعیت بیمار کمک بسیاری کند. شرکت در جلسات مشاوره ای در روند درمان بسیار موثر است به همین جهت جلسات مشاوره و روان درمانی در بصورت منظم برای بیماران برگزار می شود.

در گام دوم اگر وضعیت بیمار تحت نظر پزشک کنترل نگردد بیمار دچار علائم زیر خواهد شد:

عدم توانایی در کنترل فعالیت های روتین

عدم توانایی بر بروز و کنترل احساسات

گام آخر ترک کمیکال

در طی گام سوم یا آخر ترک کمیکال بیمار با کمک مشاورین این فرصت را پیدا می کند تا به شناخت جدیدی از خود برسد و با انگیزه و اعتماد بنفس به روند بهبودی خود ادامه دهد. مشاورین با آموزش مهارت های زندگی به بیماران به آنها کمک می کنند تا بعد از ترخص زندگی سالم و سلامت داشته باشند.

سوالات متداول درباره ترک کمیکال

آیا کمیکال در دسته مواد مخدر قرار می گیرد؟
در پاسخ باید بگوییم بله، کمیکال مخدری بسیار اعتیاد آور است که سوء مصرف آن عوارض به شدت خطرناکی برای مصرف کننده به همراه دارد که در مقاله به بررسی آنها پرداخته ایم.
آیا مصرف کمیکال باعث سکته قلبی می شود؟
از اصلی ترین عوارض سوء مصرف این مخدر می توانیم به افزایش فشار خون، ضربان قلب و تجربه شبه کما اشاره نماییم که صدمات جبران ناپذیری برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت.
آیا ترک کمیکال نیاز به روان درمانی دارد؟
وابستگی به کمیکال روانی و جسمانی می باشد به همین جهت ترک کمیکال، نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره می باشد.


به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا ۴ / ۵٫ شمارش آرا: ۷

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =