ترک ریتالین در کلینیک ترک اعتیاد
سوالی که همیشه درباره درمان اعتیاد به ریتالین مطرح میشود این است که آیا ترک ریتالین مانند دیگر ترک مخدرهاست؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید درباره ماهیت این دارو کمی صحبت کنیم. سپس به سراغ عملکرد و نحوه تاثیرگذاری آن در بدن میرویم. اینکه از مصرف ریتالین چه عوارضی ممکن است دامنگیر شما شود. امروزه ریتالین به هدف بالابردن بازدهی مغز، عموما توسط برخی از محصلین استفاده میشود. خصوصاً آنهایی که آزمون و یا رقابت درسی را پیش روی دارند. بالا رفتن تمرکز و از بین رفتن احساس خواب در موقعیتهایی مثل شبهای امتحان یکی از اهداف مصرف ریتالین است که به شدت اعتیاد زا و باعث ایجاد وابستگی میشود. این اتفاق زمانی میافتد که مصرف شما خارج از محدودهی موقعیتهای مذکور بوده و ترک اعتیاد به مخدری چون ریتالین برای شما یک چالش بزرگ شده است.
ریتالین چیست ؟
متیل فنیدات Methylphenidate، که عموم آن را با نام ریتالین Ritalin میشناسند، دارویی است که برای معالجه نابسامانیهای روانی مانند افسردگی، علائم نارکولپسی، و همچنین برای کسانی که به بیش فعالی مبتلا هستند، توسط روانپزشک جایز شمرده میشود. ریتالین در واقع تعدیل کننده اثرات دوپامین و نوراپینفرین در دستگاه عصبی مرکزی است. از آنجائیکه که اختلال در عملکرد آمینهای پیامرسان یکی از دلایل سندروم کم توجهی و بیشفعالی است، متیل فنیدات برای درمان اینگونه اختلالات میتواند مفید باشد. اما نکتهی مهم این است که ریتالین حتماً باید توسط پزشک تجویز شود و مصرف خودسرانهی آن میتواند اعتیاد و عوارض جدی به همراه داشته باشد که نیازمند روشهای ترک ریتالین است. یکی دیگر از اثرات دارویی متیل فنیدات مربوط به بیمارانی است که به حملهی خواب مبتلا هستند و این دارو آن را تعدیل مینماید.
همراستا با مبحث ترک ریتالین باید گفت که متیل فنیدات داروی است که بعنوان یک محرک شناخته میشود. ریتالین توسط روانپزشکان و یا متخصصین اعصاب و روان برای درمان برخی اختلالات نظیر کمبود توجه و ADHD یا همان بیش فعالی، اجازه مصرف داده میشود. شاید برای شما سوال باشد که میزان اثرگذاری ریتالین چگونه است؟ در پاسخ باید گقت که قدرت تاثیرگذاری و همچنین آسیبهای ریتالین در یک بازهی بینابین قرار داد که در یک سوی آن کافئین و امثالهم، و در سوی دیگر مخدرهایی با نشانههای کوکائین و اکس هستند. شدت این اثرگذاریها در انتخاب روش ترک یا درمان اعتیاد به ریتالین توسط کلینیک ترک اعتیاد بسیار مهم است.

ریتالین چگونه مصرف میشود ؟
انتخاب روش ترک اعتیاد به ریتالین به نوع مصرف دارو نیز بستگی دارد. اما فرض کنید پزشک با توجه به شرایط شما برایتان ریتالین تجویز کرده است. پیش از آنکه قرص را مصرف نمائید راهنماییهای استفاده از آن را کاملاً با دقت بخوانید. اگر برای استفاده از قرص دچار ابهام و یا سوالی شدید حتماً با پزشک خود در میان بگذارید. در مورد اینگونه داروها حتی کوچکترین تصمیم خودسرانهای نگیرید. زمان مصرف داروی ریتالین حدود نیم ساعت یا بیشتر، قبل از وعدهی غذایی است و عموماً در دو یا سه نوبت مصرف میگردد. اگر از اختلال در دستگاه گوارشی رنج میبرید حتماً پزشک خود را مطلع کنید. اصولاً کسانی که مشکلات معده دارند، میتوانند قرص را همراه با غذا میل کنند. توجه داشته باشید آگاهی از مشکلات گوارشی برای مراحل ترک ریتالین هم بسیار مهم است. اگر قرص ریتالین را آخر شب استفاده کنید، برای خواب دچار مشکل خواهید شد.
توجه داشته باشید که اگر با دستور پزشک برای بلند مدت در حال مصرف ریتالین هستید، هیچگاه به یکباره آن را متوقف نکنید ! توقف این دارو، خصوصاً زمانیکه جنبهی درمانی دارد میتواند برای شما خطرناک باشد. حتی در کلینیک ترک اعتیاد نیز در روشهای ترک ریتالین به این موضوع توجه میشود. تغییر میزان مصرف شما حتماً باید با نظر پزشک باشد. در صورت نیاز به اضافه یا کسر از مصرف دارو، پزشک متخصص شما، راهنماییهایی را به شما ارائه میدهد که از عوارض این اقدام جلوگیری خواهد کرد. بسیاری از دانشجویان دوز ریتالین برای تمرکز را بیشتر میکنند و زمانیکه که تصمیم به ترک میگیرند به یکباره آن را کنار میگذارند که بسیار اقدام خطرناکی است. توجه داشته باشید که بسیاری از عوارض متیل فنیدات به دلیل همین تصمیمها و خودطبیبیهاست.
در مباحث ترک اعتیاد به مخدرهایی چون ریتالین عموما بیان میشود که متیل فنیدات دارای ویژگیهای وسوسه انگیزی است که دستگاه خود مختار مغز شما را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر شما داری بیش فعالی هستید، این مخدر به شما حس تمرکز میدهد. اما برای کسانی که بینظمی خاصی را در سیستم عصبی خود مشاهده نمیکنند، اثر ریتالین شبیه دیگر محرکها است. اما چه چیزی باعث جذابیت این دارو بین جوانان شده است؟ بسیاری از کسانی که برای ترک ریتالین به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه میکنند، اذعان دارند که این مخدر را برای این مصرف میکردند که بتوانند شب را بیدار بمانند ! حال یا برای درس خواندن و یا شرایط شغلی شان ایجاب میکرد. همین بالا رفتن میزان تمرکز ، کم نیاز شدن به خواب و استراحت و عدم میل به خوردن غذا، مواردی است که باعث پر طرفدار بودن این مخدر در بین جوانان و متاسفانه دانشجویان شده است.
عوارض مصرف ریتالین
ریتالین نیز مانند هر مخدر دیگری دارای یک سری عوارض آنی میباشد که دقیقاً بعد از لحظه مصرف خود را نشان میدهد. اینگونه عوارض علاوه بر شخص میتواند محیط اطراف او را نیز تحت تاثیر قرار دهد. یک سری عوارض دیگر در بلند مدت و با افزایش دوز مصرفی و همچنین مراتب مصرف بروز پیدا میکند که دی ذیل به آنها اشاره میشود. شایان ذکر است اکثر عوارض با استفاده از بهترین روش ترک ریتالین در کلینیک ترک اعتیاد قابل بهبود و درمان میباشند.
عوارض کوتاه مدت (آنی) مصرف ریتالین
از اثرات آنی مصرف ریتالین میتوان به سرمستی و نشاط همراه با انرژی زیاد اشاره کرد که بعد از استفاده از ریتالین در دوز بالا اتفاق میافتد. این اثرات کمی شبیه اثرات مصرف مخدرهایی چون شیشه و کوکائین میباشد. نشانههای تحمل دارویی ریتالین نیز همانند مخدرهای دیگر پس از یک بازهی زمانی خود را نشان میدهد. بدین معنی که دیگر دوز مصرفی شما کافی نبوده و نیازمند دوز بالاتری هستید. این حس نشاندهنده ی اعتیاد کامل شما به متیل فنیدات است و باید هر چه سریعتر برای ترک ریتالین به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه نمائید. هیچوقت این تصور را نداشته باشید که اهمیت ترک وابستگی به داروهایی مثل ریتالین ، به اندازه ترک کوکائین ، ترک شیشه ، ترک حشیش و ترک دیگر مخدرها نیست! هر دارویی که مصرف آن باعث وابستگی و اعتیاد شود به اندازه خود اهمیت داشته و درمان آن نیز بسیار مهم است.
در ذیل به برخی دیگر از عوارض کوتاه مدت (آنی) مصرف ریتالین اشاره میشود :
- افزایش حرارت بدن
- سر درد و سرگیجه که خود میتواند عاملی برای بروز عوارض بلند مدت باشد.
- احتمال حملات قلبی خصوصاً برای کسانی که سابقه ناراحتیهای قلب و عروق دارند.
- بالا رفتن ضربان قلب که در صورت داشتن سوابق عارضههای قلبی میتواند بسیار خطرناک باشد.
عوارض بلند مدت مصرف ریتالین
مصرف ریتالین بصورت خودسرانه و بدون داشتن نیاز به این دارو، عوارض سنگینی را در طی زمان خواهد داشت. اولین و مهمترین آسیب این دارو همین وابستگی به آن و افزایش تعداد و دوز مصرف در طی زمان است. شایان ذکر است که امروزه با روشهای نوین درمان اعتیاد، ترک مخدرهایی چون ریتالین پیچیده نیست و اکثر عوارض آنها قابل درمان میباشند. در ذیل به برخی از عوارض بلند مدت مصرف ریتالین اشاره میکنیم.
- بروز مشکلات قلبی و خطر مرگ که از مهمترین عوارض است.
- افسردگی و پریشانحالی که با گذشت زمان و به تدریج بروز پیدا میکند.
- کاهش میل به غذا و اشتها که در اثر آن کاهش وزن بصورت غیر طبیعی اتفاق میافتد.
- بروز اختلال در سیستم بینایی که برای کسانی که سابقه ناراحتی چشمی دارند خطرناک است.
- بروز دردهایی در ناحیه شکم در زمان اعتیاد که خود میتواند نشانهای از دیگر عوارض نیز باشد.
- احساس فرسودگی و ملالت مزمن که به دلیل جنبه روانی از طریق روان درمانی در مراحل ترک ریتالین قابل درمان است.
- اختلالات خواب نظیر بیخوابیهای غیر طبیعی که بعد از دوره درمانی و با استفاده از خدمات کلینیک تنظیم خواب ،کاملاً به حالت عادی بر میگردد
- دلواپسی و دلهره که در بسیاری از موارد بی دلیل بوده و تبدیل به یک حس همیشگی میشود. این مورد هم در فرایند ترک اعتیاد به ریتالین با رواندرمانی قابل بهبود است.
موارد مذکور تنها بخشی از آسیبهای مهم ریتالین در طول زمان است. بدیهی است که بسیاری از آنها با اتخاذ بهترین روش ترک اعتیاد به ریتالین از سوی کلینیک ترک اعتیاد قابل بهبود و پیشگیری هستند.
نکات مهم درباره مصرف و یا ترک ریتالین
ریتالبین هم مانند هر داروی دیگری محدودیتهایی برای مصرف دارد که حتی مصارف درمانی آن نیز عاری از آن نمیباشد. در ذیل به برخی از شرایطی که در صورت وجود مصرف ریتالین برای آنها منع شده است، بیان میگردد.کسانی که دارای فشارهای عصبی و استرس زیاد هستند و یا کسانی که عصبانیت آنها با بیقراری همراه است، هرگز نباید سراغ این دارو بروند و اگر هم پزشک برای آنها تجویز کرد، حتماً سوابق بیماری خود را با پزشک در میان بگذارند. اگر دارای این خصوصیات هستید و وابسته به ریتالین، سعی کنید در اولین فرصت نسبت به ترک ریتالین در کلینیک ترک اعتیاد اقدام نمائید.
سعی کنید زمانیکه پزشک برای شما ریتالین تجویز میکند، سابقههای پزشکی خود را با او در میان بگذارید. مثلاً اگر حساست به چیز خاصی دارید ویا مواردی مانند مشکلات در دستگاه گوارش، گردش خون و امثالهم دارید، حتماً آنها را با مستندات پزشکی در اختیار دکتر خود قرار دهید. این صداقت شما ضامن سلامتی خود شماست. برخی از سوابق که بصورت ارثی و خانوادگی است نیز نیازمند مطرح شدن با پزشک است. آشفتگیهای روحی، اختلالات خواب و امثالهم نیز میتواند در تجویز و یا عدم تجویز متیل فنیدات موثر باشد. ارائه اینگونه اطلاعات برای اقدام به ترک ریتالین هم بسیار موثر است. مراحل ترک اعتیاد به مخدرهایی چون ریتالین علاوه بر بررسیهای جسمانی و روانی بیمار، نیازمند ارائه اطلاعات صادقانه و صحیح درباره سوابق پزشکی از سوی بیمار است. در ذیل توجه شما را به دیگر نکات تکمیلی درباره ریتالین جلب مینمائیم.
- در بازهی استفاده از دارو سعی کنید خود را دائماً تحت نظر پزشک قرار دهید.
- برای جلوگیری از اختلالات خواب، سعی کنید دارو را بیشتر در نوبت صبح استفاده کنید.
- دارو را دقیقاً در دوزی که پزشک برای شما تشخیص داده است، مصرف کنید. نه بیشتر و نه کمتر !
- تمامی اطلاعات ارائه شده همراه دارو را به دقت بخوانید و در صورت داشتن ابهام از پزشک خود سوال کنید.
بخشی از مراجعهکنندگان به کلینیک ترک اعتیاد به منظور ترک ریتالین ، کسانی هستند که شاید نکات فوق را رعایت نکردهاند. و این موارد آنقدر مهم هستند که منجر به اعتیاد شوند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره مراقبتهای دارویی ریتالین به لینک زیر مراجعه نمائید.
اوردوز ریتالین چگونه است ؟
همانطور که میدانید مصرف بیش از حد یک مخدر را اوردوز میگویند. اوردوز ریتالین هم نشانههایی دارد که در صورت مشاهده آنها فوراً باید بیمار را به مراکز درمانی ببرید. در کلینیک مربوطه بعد از اقدامات اورژانسی و بهبودی ظاهری بیمار، اولین مراحل ترک اعتیاد به ریتالین آغاز میشود. در ذیل به برخی از این علائم میپردازیم.
- تعرق شدید بدن
- خشک شدن دهان
- لرزشهای غیر طبیعی
- حالت تهوع و استفراغ
- بروز توهمات و هذیان
- گشاد شدن مردمک چشم
- عدم آگاهی و بیدار مغزی
هشدارهای مهم درباره متیل فنیدات
در ذیل توجه شما را به برخی هشداها درباره متیل فنیدات جلب میکنیم.
- طبق قوانین و مقررات بین المللی مبارزه با دوپینگ استفاده از ریتالین غیر مجاز میباشد.
- متیل فنیدات برای کسانی تجویز میگردد که سوابق پزشکی آنها بصورت کامل و جامع بررسی شده است.
- عموماً در دوره مصرف ریتالین بعنوان دارو، آزمایشهایی با عنوان شمارش سلولهای خونی و پلاکتها توسط پزشک صورت میگیرد.
- داروهای گیاهی زیادی برای ترک ریتالین و یا جایگزین آن در دوره درمان توصیه میشود. سعی کنید بدون مشورت با پزشک خود در کلینیک ترک اعتیاد هیچکدام از آنها را استفاده نکنید.
عوارض ترک ریتالین بصورت خودسرانه
همانطور که گفته شد ترک داروی متین فنیدات حتماً باید در کلینیک ترک اعتیاد و با راهنمایی و نظارت پزشکان متخصص حوزههای درمانی باشد. ترک ریتالین بصورت یکباره و خودسرانه عوارض خطرناکی را به همراه دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره میکنیم. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره با استفاده از روشهای نوین درمان اعتیاد مثل neurofeedback ، روشهای مختلف رواندرمانی و دارو درمانی، متناسب با شرایط جسمی و روحی بیمار، ترک اعتیاد به داروهایی چون ریتالین را از یک چالش بزرگ به یک ترک عادت تبدیل کرده است. ترک متیل فنیدات بصورت ناگهانی عوارض ذیل را به همراه دارد.
- پارانویا (بدگمانی)
- احساس گرسنگی زیاد
- از دست رفتن قدرت تمرکز
- بروز مشکلات گوارشی مثل یبوست
- بروز اختلالات خواب (بی خوابی یا پر خوابی)
- اختلالات روانی که با عصبانیت و تندخویی همراه است.
- آشفنگی های روحی که با تشویش و استرس خود را نشان میدهد.
توجه داشته باشید که علائم و نشانههای فوق خود عامل بروز عوارضی دیگر است. اگر بدون نظارت کلینیک تصمیم یکبارهای برای ترک ریتالین گرفتهاید و چنین نشانههایی را مشاهده میکنید، هر چه زودتر برای درمان اعتیاد و جلوگیری از عوارض قطع ناگهانی متیل فنیدات به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه نمائید.
بهترین روش ترک ریتالین
اولین اقدام برای درمان اعتیاد به متیل فنیدات، تصمیم به ترک است. این تصمیم زمانی حادث میشود که شما در پذیرش وابستگی خود به دارو باشید. مطمئن ترین روش برای ترک اعتیاد به مخدرهایی چون ریتالین و امثالهم مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد است. زیرا داروهایی چون متیل فنیدات به دلیل داشتن عوارض مصرف و همچنین عوارض توقف ناگهانی، مراحل ترک آن باید در کلینیک ترک اعتیاد انجام شود. پس برای ترک ریتالین از درمانهای خانگی، روشهای تجویز شده توسط دوستان (!!) و سایر خود طبیبیها لطفاً پرهیز کنید. متاسفانه برخی به دنبال قرص جایگزین ریتالین و یا بهترین داروی جایگزین ریتالین هستند که متاسفانه جستجویی بیهوده و بی اتکا خواهد بود. ترک اعتیاد به ریتالین در کلینیک ترک اعتیاد شامل مراحلی است که در ادامه به توضیح مختصری از آنها میپردازیم.
یکی از مراحل مهم در فرایند ترک ریتالین و درمان اعتیاد به تمام مخدرها، سم زدایی است. سم زدایی ریتالین اولین اقدام برای درمان شماست. بدین معنی که در ابتدایی ترین مرحله تلاش بر این است که تعلق جسمانی شما به مخدر از بین برود. این مرحله به نشانههایی همراه است که به آنها علائم ترک میگویند. یعنی بدن شما واکنشهایی را نشان میدهد که بیانگر این تغییر و تحولات است. در مخدرهای قویتر برای نشانههای ترک هر چه زودتر فروکش کرده و بدن شما به حالت نرمال برگردد به شما داروهایی داده میشود که به داروهای نگهدارنده معروف است. سم زدایی یکی از پر چالش ترین مراحل ترک اعتیاد به داروهایی چون ریتالین و دیگر مخدرهاست. توجه داشته باشید که نظارت کلینیک ترک اعتیاد در مرحله بسیار مهم است. سم زدایی در هیچ مکانی غیر از کلینیک ترک اعتیاد و مراکز درمانی اعتیاد قابل اجرا و انجام نمیباشد (!!)
وقتی شما برای ترک اعتیاد به ریتالین به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کنید، ابتدا توسط روانشناس مصاحبه میشوید. سپس بستری شده و مراحل سم زدایی آغاز میشود. روشهای رواندرمانی متناسب برای شما توسط روانشناس تجویز میشود و فرایند درمان شما وارد مرحله جدیدی میشود. در صورت نیاز به دارو درمانی، روانپزشک مجموعه برای شما داروهایی را تجویز میکند که در نوبتهای مقرر باید آنها را استفاده نمائید. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره بعنوان بهترین کلینیک ترک ریتالین ، با مشاورههای منظم در پایان دوره درمانی و بهبود، وضعیت سلامت شما را رصد مینماید. پس دریافتیم بهترین روش درمان اعتیاد به ریتالین بدون شک پرهیز از خود درمانی، توقف ناگهانی دارو و اعتماد به کلینیک ترک اعتیاد است.
ترک ریتالین چند روز طول میکشد ؟
مدت زمان درمان هر مخدری بستگی به شرایط جسمی و روحی شما دارد. در فرایند ترک ریتالین هر بازه زمانی که اعلام میشود در شرایط متعادل میباشد. مدت زمان اعتیاد و همچنین دوز مصرفی شما، دو فاکتوری هستند که مدت زمان بروز نشانههای مرحله سمزدایی و همچنین میزان تحمل شما نسبت به این نشانههای قطع مصرف مخدر را مشخص میکنند. در ابتدای مراحل ترک اعتیاد به ریتالین شما طی مدت حدوداً 1 تا 3 روز با علاقه شدید به مصرف ریتالین روبرو میشوید. این ولع شاید با حالت تهوع و پریشانی روانی همراه باشد. برخی از نشانهها مثل احساس گرسنگی، اختلال در خواب، پریشانحالی و امثالهم با گذشت تقریباً 3 شبانهروز و در هفته ابتدایی درمان، خود را نشان میدهند. این علائم ممکن است تا هفته دوم درمان ادامه داشته باشند ولی با آغاز سومین هفته از مراحل درمان عموماً کاهش یافته و شما وارد مرحله جدیدی میشوید.
در هفته چهارم درمان، بهبودی در شما مشهود است ولی شاید بعضی از نشانههای مذکور تا مدتی با شما همراه باشد. از این رو خدمات مشاورهای کلینیک ترک اعتیاد بعد از دوره درمانی یکی از ارکان مهم ترک ریتالین بحساب میآید. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره با ارائه خدمات روانشناسی بعد دوره سلامت علاوه بر اینکه احتمال بازگشت را به حداقل میرساند، کمک میکند تا خرده علائم افسردگی و اضطراب باقیمانده در وجود شما نیز کاملاً از بین برود.
نشانهها و علائم ترک اعتیاد به ریتالین چیست ؟
همانطور که در بالا ذکر شد در بازههای ابتدایی مراحل ترک ریتالین علامتهایی بروز پیدا میکنند که به علائم ترک معروف هستند. در ذیل به برخی از این علائم اشاره میشود. توجه داشته باشید که موارد ذیل و مدت ماندگاری آنها با توجه به شرایط جسمانی و روانی بیمار متفاوت است.
- حالت تهوع
- احساس خستگی
- اختلال در خواب
- تشویش و استرس
- افزایش میل به غذا
- ولع زیاد به مصرف دارو
- نابسامانیهای روحی و روانی
- احساس درماندگی یا افسردگی
بهترین کلینیک ترک ریتالین
همانطور که در مطالب بالا گفته شد، بهترین روش ترک و یا درمان اعتیاد به ریتالین مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد است. اما یک کلینیک خوب برای ترک مخدرهایی چون ریتالین باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ آیا استفاده از مخدرهای جایگزین در دوره درمان کار درستی است ؟ برخی از کلینیکهای غیر حرفهای و غیر اصولی، برای درمان اعتیاد در ابتدا از مخدرهای جایگزین مثل متادون استفاده میکنند. توجه داشته باشید که مخدرهای جایگزین مسلماً دارای عوارضی است که استفاده از آنها بی تاثیر نبوده و قاعدتاً بیمار را درگیر میکند. پس بهترین کلینیک ترک ریتالین جایی است که در روشهای درمانی خود از مخدر جایگزین استفاده نکند و مراحل سم زدایی را با استفاده از ضد مخدرها و داروهای تکمیلی انجام دهد.
از دیگر ویژگیهای بهترین کلینیک ترک ریتالین ، ارائه پشتیبانیهای بعد از دوره درمانی است. همانطور که میدانید مساله بازگشت بیمار یکی از موضوعاتی است که بسیاری از خانوادههای بیماران نگران آن هستند. از این رو خدمات مشاورهای بعد از دوره بهبود، میتواند بسیار موثر باشد و فرایند ترک اعتیاد به ریتالین را در مسیر یک صحت و سلامت بدون بازگشت سوق دهد. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره با استفاده از متخصصین مجرب و با استفاده از روشهای درمانی نوین مانند neurofeedback ، روشهای رواندرمانی و دارو درمانی متناسب با شرایط بیمار، از ابتدای مسیر ترک اعتیاد به ریتالین تا سلامتی کامل در کنار شما خواهد بود.
سخن پایانی درباره ترک اعتیاد به ریتالین
توجه داشته باشید که مصرف ریتالین برای شمایی که هیچ مشکل روانی ندارید و دوست دارید آن را منباب تفریح و یا افزایش تمرکز مصرف کنید، کاملاً اعتیاد آور است. هیچگاه با خود نگوئید “استفاده میکنم ولی مراقبم وابسته نشوم”. وقتی نیاز به مصرف دارو داشته باشید مجبور هستید آن را استفاده کنید و در این مرحله اعتیاد شکل میگیرد. داروی ریتالین برای بیمارانی که دارای اختلالات روانی هستند با تشخیص پزشک تجویز میشود و بس ! اگر در خانواده کسی را دارید که احساس میکنید از آشفتگیهای روحی و روانی رنج میبرد، هرگز خود طبیبی نکنید و خودسرانه برای او ریتالین تجویز نفرمائید. در اینگونه مواقع حتماً به روانپزشک مراجعه نموده و از آنها کمک بخواهید. برای ترک و یا درمان اعتیاد به ریتالین سعی کنید به بهترین کلینیک ترک ریتالین مراجعه نمائید.
اگر یکی از اعضای خانواده شما درگیر اعتیاد به ریتالین است، سعی کنید نسبت به نقش خود در فرایند ترک اعتیاد به ریتالین وی بخوبی آگاه باشید. از مشاورین حوزه درمانی بخواهید که شما را با وظایف حمایتیتان آشنا کنند. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره با کادری مجرب و سرویس دهی شبانه روزی و همچنین ارائه خدمات پشتیبانی بعد از بهبودی، شما را در این مسیر همراهی خواهد کرد. در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره علاوه بر ترک ریتالین خدمات دیگری نظیر ترک پتیدین ، ترک وابستگی به قرص ضد اضطراب ، ترک حشیش ، ترک اکس ، ترک شیشیه ، ترک ماری جوانا و دیگر مخدرهای مرسوم و غیر مرسوم، انجام میگیرد. همکاران ما از طریق لینک زیر آماده پاسخگویی و راهنمایی شما هستند.